Turizmin Dünü, Bugünü ve Yarını

04 Nis

Turizmin Dünü, Bugünü ve Yarını

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda "Turizmin Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panel Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin, akademik ve idari personelinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muammer MESCİ’nin konuşması ile başlayan Panele misafir konuşmacı olarak katılan Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul TAŞKAN ve Bolu Hampton By Hilton Genel Müdürü Ömer SUNGUR sektörün dünü, bugünü ve yarınına yönelik kendi deneyim, bilgi ve düşüncelerini güncel örneklerle öğrencilere aktararak tavsiyelerde bulundular.

Daha sonra Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muammer MESCİ’nin konuşmacılara plaket takdiminin ardından ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.