Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı

10 Mar

18 Şubat 2020 Salı günü saat 11.00’de Yüksekokulumuz 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul toplantısı, Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR hocamız başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif ÖNCÜ, Üniversite Genel Sekreteri Hasan Sadi ATEŞ, Yüksekokul Müdürü Muammer MESCİ ve Yüksekokulda görev yapan tüm akademik personelin katılımıyla Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Muammer MESCİ hocamız tarafından 2019 yılı içinde yapılan çalışmalar, etkinlikler ve gelecekte planlanan hedefler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif ÖNCÜ hocalarımıza, Üniversite Genel Sekreteri Hasan Sadi ATEŞ ve Yüksekokul akademik personeline yaptığı sunum ile başladı. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR hocamız tarafından gelecek dönemde açılacak yeni bölümler, öğrencilerin durumlarının gözlemlenmesi, bilimsel çalışmaların ve BAP destekli projelere başvurunun artmasına yönelik konulara değinildi.

İyi dilek ve temennilerle akademik kurul toplantısı sonlandırıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız.