Mezuniyet Törenine Katılma Hakkında

14 Eyl

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yılı Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızın birim mezuniyet törenleri 28 Eylül 2020 – 4 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Stadyumumda gerçekleştirilecektir. Mezuniyet Töreni kapsamında Yüksekokulumuz öğrencilerinin cübbe (binişli)-kep ihtiyaçlarını belirlemek için başvuru alınacaktır. Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimizin en geç 16 Eylül 2020 Çarşamba gününe kadar öğrenci numaralarını ve isimlerini turizm@duzce.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. İlgili öğrencilere duyurulur.

Not: Yüksekokulumuzun mezuniyet töreni 1 Ekim 2020 tarihinde 10:00 ve 12:00 saatlerinde iki grup halinde yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılacak öğrenci sayısına göre saat ve listeler ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.