Akçakoca Yerleşkemizde 13. Açık Kapı Günü gerçekleştirildi

31 Ara

Şeffaf, katılımcı, dinamik, iletişim ve istişare odaklı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Akçakoca Yerleşkemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 13. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer MESCİ ile Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Emrah ÖZTÜRK; öğretim üyelerimizi, öğretim elemanlarımızı, idari personelimizi ve dış paydaşlarımızı makamında kabul etti.

Öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve tüm paydaşlarımızın , Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer MESCİ ve Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Emrah ÖZTÜRK; kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Değer Üreten Üniversite" sloganı gereği tüm öğrencilerimizin ve personelimizin kendileri için değerli ve önemli olduğunun dile getirildiği görüşmelerde, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR'ın önderliğinde hayata geçen Açık Kapı Uygulamasının Akçakoca Yerleşkemizde devam etmesinin kurumsal kimlik açısından önemine dikkat çekildi. Açık Kapı Uygulamasında kendilerinin görüşlerine önem verildiğini ve bu uygulamadan memnun olduklarını ifade eden katılımcılar, Açık Kapı Günü’nün başlatılmasında ve uygulanma sürecinde fikri ve emeği olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR olmak üzere Üniversitemiz Yönetimine ve Yerleşkemiz Yöneticilerine teşekkür etti.  13. Açık Kapı Uygulaması, katılım sağlayan herkese Yerleşkemiz Yöneticileri tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu