• Site Haritası/
  • Kamu Hizmet Standartları Tablosu/
  • Stratejik Plan/
  • Faaliyet Raporu/
  • 0 380 611 29 99
  • turizm[at]duzce.edu.tr

Düzce Üniversitesi
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

  • Anasayfa
  • Genel Bilgi
    • Yüksekokul Tanıtımı
    • Vizyon-Misyon-Temel Değerler
    • Akçakoca'nın Tarihi
      • Akçakoca'da Yaşam
    • Şablon Yazılar ve Formlar
    • Mevzuatlar
    • Yemek Menüsü
    • Eğitimler
    • Etkinlikler
    • Yemek Ücreti
    • Ulaşım
    • International
      • Courses Taught in English within Düzce University
        • Courses Offered in Foreign Languages
      • Düzce/Düzce University
      • Akçakoca
      • Incoming Students
      • Grading System of Düzce University
      • Erasmus+ Staj
      • Giden Öğrenci
      • Ask Me
  • Kurumsal
    • Organizasyon Şeması
    • Görev Tanımları
      • Akademik Personel Görev Tanımları
      • İdari Personel Görev Tanımları
      • Yüksekokulumuz İş Akış Şemaları
        • Öğrenci İşleri İş Akış Şeması
        • Sekreterlik İş Akış Şeması
        • Personel ve Yazı İşleri İş Akış Şeması
        • Personel ve Yazı İşleri İş Akış Şeması
        • Satınalma ve Taşınır İş Akış Şeması
        • Mali İşler İş Akış Şeması
    • Komisyonlar
    • Akademik Personel Bilgi Bankası
    • Kurullar/Kararlar
      • Yüksekokul Kurulu
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Kararlar
        • Bölüm Kurulu Kararları
        • Yönetim Kurulu Kararları
        • 2020 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
        • 2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
    • İç Kontol
      • Kurum İç Değerlendirme Raporu
      • 2019 Yılı Faaliyet Raporu
      • 2018 Yılı Faaliyet Raporu
      • Risk
        • Risk Değerlendirme Formu
        • Hassas Görevler
      • Fonksiyonel Görev Tanımı
    • Hizmet Standartları ve Envanteri
      • Kamu Hizmet Standardı Tablosu
      • Hizmet Envanteri
  • Yönetim
    • Yüksekokul Müdürü
    • Yüksekokul Müdür Yardımcısı
    • Yüksekokul Sekreteri
  • Personel
    • Personel
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Bölüm Hakkında
      • Ders Kodları ve Adları
      • Ders İçerikleri
      • Ders Programı
    • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik/ Turizm İşletmeciliği
      • Bölüm Hakkında
      • Ders İçerikleri ve Müfredatlar
      • Ders Programı
      • Staj
        • Sıkca Sorulan Sorular
        • Staj Evrakları
        • Staj Dilekçeleri
        • İş İlanları ve Stajyer Talebinde Bulunan Kurumlar
  • Öğrenci
    • Formlar
    • Akademik Takvim
    • Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz
    • Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerimiz
    • Yönetmelik
      • Mevzuat
    • Öğrenci Bİlgi Sistemi
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Öğrenci E-Posta Sorgulama
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Duyurular
  • İletişim
    • İletişim Bilgilerimiz
    • Sosyal Medya Hesaplarımız
  • Tüm Duyurular
  • İş İlanları - Staj Talepleri
  • Düzce Tanıtım Filmi 2016
  • Servis Hareket Saatleri (Güncel)
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 
  • Öğrenci E-Posta Sorgulama
  • S.S.S
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Diploma Takip
  • Mezun Bilgi Sistemi





Mevzuat

Anasayfa / Mevzuat

YÖNETMELİKLER  VE YÖNERGELER

D.Ü. Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği (29.01.2017-29963 Resmi Gazete Değişikliği-GÜNCEL)

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği (Yeni)

D.Ü. Özel Gereksinimli Öğrenciler İçin Eğitimde Fırsat Eşitliği Yönergesi   

D.Ü. İkinci Öğretimde İlk Yüzde Ona Giren Öğrencilerin Belir. İlişkin Değ. ve Uygulama Esasları   

D.Ü. Ders Muafiyeti ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları
 
D.Ü. Yaz Okulu Yönergesi (YENİ)
 
D.Ü. Kurum İçi ve Kurumlar Arası Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönerge








© Copyright - Düzce Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Yukarı

Tekran gösterme ×